Mijn Werk

Wat ik heb gedaan, wat ik nu doe en wat ik wil doen.

Dit doe ik

Ik houd mij dagelijks bezig met het bouwen en onderhouden van verschillende grote applicaties en websites. Dit werk vergt veel tijd omdat de ontwikkelingen binnen de IT razend snel gaan. De beveiligingsstandaarden veranderen constant en om alles goed werkend te houden is veel aandacht vereist. Naast het bouwen van applicaties houd ik mij bezig met licht en geluidstechniek. Hier ben ik al van jongs af aan mee bezig en heb gaande weg veel ervaring opgebouwd. Naast het technisch leiden van een aantal grote theater producties, heb ik ervaring met live optredens van bands dj's op het gebied van zowel geluid als licht.

CrossmarX

Werkend voor CrossmarX ben ik bezig met veel verschillende applicaties. Dit zorgt voor veel ervaring met veel verschillende soorten applicaties. Neem een kijkje waar ik aan werk op de website van CrossmarX.

Mijn profiel

Licht en geluid

Tijdens mijn middelbare school heb ik als technicus meegewerkt in meerdere theaterproducties, naast deze theaterproducties ben ik technicus geweest voor zowel licht als geluid bij meerdere live optredens van bands en dj's.